Tucuman nem nagy cucc, igy delutan az Iguazu fele indulunk - megint jo kis 22h-s buszut (bar itt a buszok szuperkenyelmesek).
Nagy lengendakat zeng mindenki az Iguazurol, hogy milyen nagy es huha, engem a vizesesek altalaban hidegen hagynak, szal kivancsi leszek...
Meseltem mar az "empanada"-krol? - ok pici kis toltott bigyok, olyan felhold-alakuak - es isteniek, ha frissen, sutobol veszed oket... altalaban zoldsegekkel es hussal toltik oket, es tucatonkent aruljak.
jajjj!!! es ha mar kaja, hat el ne feledkezzunk az argentin steak-rol!!! - eddig 2x ettem, az elso szupernagyonjo volt, a masodik kevesbe jott be (parrilla - azaz eloszor paroljak, utana meg vaslapon sutik a husit). Nem csoda, hogy olyan joizu, a zold hegyoldalak tele vannak koszalo tehenekkel akik csak ugy kicsattannak az egeszsegtol :)
Amugy steakbol kb 8-10 felet tudsz valasztani, aszerint, hogy melyik resze az allatnak, en egyszeruen elmagyaraztam a pincernek, hogy milyet szeretnek, o meg beazonositotta a darabot. (meg otthon se tudom, mi az a felsal meg dio, meg ilyenek...) Van hozza szosz altalaban az asztalon (zold es piros, a piros csip), egyebkent minden nelkul hozzak, es csak soval fuszerezik.
jo etvagyat!! :)
z
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
4 megjegyzés:
argetin keresztmarhafartőt próbáld ki!Isteni!!!!!:)
kurva jó ilyeneket reggel éhgyomorra olvasni:)
Tucuman-ban mindenki techno-t hallgat?:)
vega utazo alom-celorszaga :))) en ennek pl. gyumolcsot, salatat, de nem nagyon akad a kajaldakban...
Megjegyzés küldése